Over Ons

Autobedrijf Select is gespecialiseerd in de in- en verkoop van betrouwbare en betaalbare occasions. Dit omdat er steeds meer behoefte is aan een goede betrouwbare occasion waar men nog jarenlang plezier van zal hebben.

Betrouwbaarheid vinden wij belangrijk, daarom kunt u er zeker van zijn dat we adverteren met de juiste bouwjaren en de juiste aanwezige opties. Uiteraard zijn de geadverteerde kilometerstanden gegarandeerd door de Nationale Auto Pas.

Kom vrijblijvend uw auto bekijken onder het genot van een kopje koffie, maak eventueel een proefrit, U bent van harte welkom!

Indien uw auto niet in onze occasionvoorraad staat, dan helpen wij u graag verder door middel van een zoekopdracht. Deze stellen wij samen met u op en zodra wij de juiste auto voor u hebben geselecteerd, wordt u op de hoogte gebracht.

Wij zijn in het midden van het land gevestigd, door deze centrale ligging zijn wij voor iedereen bereikbaar. Wij zijn gevestigd in Utrecht aan de Nijverheidsweg 27R, dat is een doorgaande weg en is zeer makkelijk bereikbaar met de auto, bus en trein.

rdw
nap
Back to top